Screen Shot 2016-10-04 at 12.46.23.png
 

Danmarks første Candy bar

En candy bar er en slikbuffet, som er pyntet og farvekoordineret efter et bestemt tema. Til fester og bryllupper passer de perfekt til kage, kaffe, imellem (eller under) taler,… Hvornår er slik ikke en god idé?

Hos The Candy Bar kan man få alt hvad en candy bar bør indeholde: krukker, slik og en masse pynt.


The Candy Bar har tre forskellige funktioner:

1.       Udlejning: Du kan leje vores udstyr. Vi har ikke faste priser på vores produkter og/eller tilbehør, så hvis du gerne vil have et tilbud, kan du skrive en mail til os. Læs mere om vores produkter og tilbehør HER

2.       Pakkeløsninger: Du kan leje alt til en candy bar: prisen starter fra 17.95 kr. per person. Heri er alt inkluderet bortset fra diverse ekstra. Du kan læse alt om vores priser og pakkeløsninger HER.

3.       Skræddersyet tilbud: Hvis vores pakkeløsninger ikke passer til jeres event, så kan vi skræddersy et specielt tilbud til jer. Send os en mail - så vi kan høre mere om jeres ønsker!

 

150 gram slik: Vi synes, at 150 gram slik er en passende mængde godter per person. Det er mere end rigeligt til at fylde 2 store bægere med slik. Sjældent forventes det, at gæster spiser sig mæt i slik, så 150 gram er tilpas til enhver fest. Ønsker man en større mængde, eller skal man afholde et arrangement hvor slikbuffeten skal være større, er det selvfølgelig muligt at købe 50 gram ekstra per person for 5 kr. ekstra.

17.95 kr./ 22.95 kr.: I prisen på slik er udlejning af udstyr og ta-tøj også inkluderet. Hvis I ikke ønsker at leje udstyr, så skriv til os (info@thecandybar.dk) - så finder vi en løsning.

Kage: Vi er i gang med at finde en samarbejdspartner, som vil stå for vores "Cake Bar".